Olympisch Onderhandelen

Bestellen
Na een bestelling ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. Indien deze e-mail niet is ontvangen binnen 24 uur, neem dan contact op met michael@olympischonderhandelen.nl

Betaling
Betalingsmogelijkheden zijn: Vooruitbetaling via IDEAL , Bancontact of bankoverschrijving. Bij betaling via bankoverschrijving moet de betaling binnen 5 werkdagen zijn voldaan. Niet tijdige betaling is een ontbindende voorwaarde van de overeenkomst.

Verzending
Je bestelling wordt, mits betaald binnen 1-2 werkdagen verzonden naar het door jou opgegeven adres.

Verzendkosten
Wij berekenen geen verzendkosten.

Conformiteit
Wij staan ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties

Bedenktijd en retour
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via michael@olympischonderhandelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.